Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: پنجشنبه بیست و یکم دی ماه نشست دیگری از سری برنامه‌های هزارصدا در فرهنگسرای ارسباران و با حضور خشایار اعتمادی، بابک زرین و افشین مقدم به عنوان کارشناسان برنامه اجرا شد.

در ابتدا آرش نصیری اثری از افشین یداللهی خواند تا برنامه شکل رسمی به خود بگیرد. در این برنامه شش خواننده پشت میکروفون قرار گرفتند و برای حاضرین به اجرای موسیقی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان پس از هر اجرا نقطه نظرات خود را عنوان کردند و هر اثر به خودیِ خود نقد شد. افشین مقدم در ابتدای صحبت های خود و پیش از نقد آثار گفت: این خاصیت ماست که قدر خوانندگان را در زمان خودشان نمی دانیم. یا باید فوت کنند یا عصا به دست شوند تا مراسمی برای آن ها برگزار شود. موسیقی پاپ بعد از سال ها سکوت با خشایار اعتمادی آغاز شد و اگر چه این سال ها به شکل حرفه ای کم کار شده، در آغار ترانه سرایی ام در دوران گمنامی، خشایار اعتمادی در شرایطی به من اعتماد کرد که در اوج قرار داشت. اگر خواننده ای مثل خشایار اعتمادی که مطرح است، به صدای ترانه سرای گمنامی مثل من گوش نمی داد، شاید امروز این اتفاق ها برای من نمی افتاد. آرش نصیری صحبت های مقدم را ادامه داد و گفت: خشایار اعتمادی علاوه بر اینکه خواننده خوبی است، موزیسین بسیار خوبی ای هم هست و تالیف آثارش را خودش انجام می دهد. در خیلی از مصاحبه ها حتی در مصاحبه ام با بابک بیات این نکته از جانب ایشان مطرح شد.

خشایار اعتمادی در میان نقدهای کارشناسانه خود به نکات زیادی اشاره کرد و گفت: پوشش و جوشش خواننده باید با موسیقی همگن باشد. خواننده نباید از استیج و نگاه مردم بترس و خودش را سانسور کند. ما زمانی خودمان را سانسور کردیم. وقتی موسیقی هیجان دارد خواننده هم باید هیجان داشته باشد. خواننده در برنامه های این چنینی باید وسعت صدایش را به گوش ما برساند تا بتوانیم بهتر نظر بدهیم. بعضی خوانش ها از سوی آقایان به خانم ها شبیه شده و نباید اینگونه باشد و دلیلش عدم حضور بانوان در خوانندگی است. نبود خوانندگی خانم ها در موسیقی یعنی نیمی از موسیقی نیست!

بین اجرای شرکت کننده ها قسمتی از مستندی ساخته شهیار کبیری که برای نمایش در این برنامه تدوین شده بود به نمایش گذاشته شد که صحبت های افشین یداللهی را به گوش حاضرین رساند. امین قباد اجرای موسیقی این ویژه برنامه را به عهده داشت که پس از اجرای سه قطعه از ساخته هایش، قطعه میوه ممنوعه را به یاد افشین یداللهی خواند.

پس از اجرای امین قباد، با حضور کارشناسان، آرش نصیری و برادر افشین یداللهی منتخبین این جلسه معرفی شدند. علیرضا خراسانی، علی حسن‌زاده و سروش مظهری سه برگزیده این دوره بودند. در انتها خشایار اعتمادی پشت پیانو نشست و قطعه تولدت مبارک را نواخت و حاضرین یک صدا ترانه آن را خواندند و تولد افشین یداللهی را تبریک گفتند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۴۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور مسعود کیمیایی در اجرای نمایش «مرگ با طعم نسکافه»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بابک صحرایی پس از پایان اجرای شب اول، در صحبت‌هایی گفت: امشب اسطوره تکرار نشدنی فرهنگ و هنر ما در اینجا حضور دارد. بزرگمردی که سینمای حقیقی را در ایران پایه‌گزاری کرد و بیشتر از ۵۰ سال است که روی بلندترین قله هنر ایران ایستاده است. تاریخ فرهنگ و هنر ایران تا همیشه مدیون ایشان خواهد بود. افتخار این را داریم که امشب نمایش خود را به استاد مسعود کیمیایی تقدیم کنیم.

او افزود: علاوه بر آقای کیمیایی، امروز میزبان جناب مجید مظفری هستیم. او بازیگری است که من از نوجوانی طرفدارش بودم. همچنین از حضور جناب جواد طوسی(منتقد سینما) و رحیم نوه‌سی(نقاش) نیز تشکر می‌کنم.

کارگردان نمایش «مرگ با طعم نسکافه» در ادامه صحبت‌هایش، از همه عواملی که در شکل‌گیری این نمایش او را یاری رسانده‌اند، تشکر کرد.

«مرگ با طعم نسکافه»، نمایشی ۶ پرده‌ای است که با استفاده از کلید واژه‌های مهم زندگی به روایتِ برش‌های دراماتیک در زمان حال، دهه سی و صد سال گذشته می‌پردازد. از نکات جالب توجه این اجرا، حضور پررنگ موسیقی است.

بهنام شرفی، نیکی مظفری، گل ناز عباسی، بهراد محمدی، روشنک رضایی مهر و بابک صحرایی بازیگرانی هستند که در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند.همچنین محمدرضا عیوضی و مسعود امامی به عنوان خواننده - بازیگر در این اجرا حضور دارند.

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به مجری طرح: نازنین صحرایی، طراح صحنه و لباس: منیره ملکی، طراح گریم: مهتاب حسنی، طراح حرکت: مهرگان بذرافشان، بازیگران فرم: مهرگان بذرافشان، روشنک رضایی‌مهر، حدیث محمودوف، ملینا مشایخ، آویسا شریفی، موسیقی متن: ستار اورکی، سرپرست موسیقی زنده: امیر مهراد، آهنگساز قطعات باکلام: حامی، علی موثقی، امیرعباس حسن زاده، تنظیم کننده قطعات باکلام: حامی، علی موثقی، امیر مهراد، نوازندگان: صادق نورانی، محمدرضا بختیاری، فرناز ساحری و روزبه سیاه منصوری، دستیار کارگردان: شهرزاد پورفرد، عکاس و طراح پوستر: کیارش کاویان و مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای: حامد قریب اشاره کرد.

عکس ها از نیلوفر دهباشی

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903417

دیگر خبرها

  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • حضور مسعود کیمیایی در اجرای نمایش «مرگ با طعم نسکافه»
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • وداع مردم خراسان شمالی با پیکر مرحوم عیسی بخشی